Lijst van lezingen

Lezingen en andere activiteiten in de nabije toekomst.  

 

Woensdag 7 juni geeft Herman van Rens een lezing voor het genootschap Christophoor in Venlo. Omderwerp: Joden en Christenen, over antisemitisme en christelijke hulp aan Joodse onderduikers. Aanvang 17.00 uur. In principe is deze lezing voor een besloten vereniging. Echter belengstellenden kunnen overoleggen met de organisator mail jeroensanders49@gmail.com .

 

0-0-0

 

16-22 september Wetenschappelijke Herdenkingsreis naar Auschwitz en Cosel en omgeving, in samenwerking met Reisorganisatie Cliotravel. Informatie elders op deze website of via leon@cliotravel.nl ..

 

0-0-0

 

Zaterdag 18 november geeft Herman van Rens  in Echt een lezing over het onderwerp ‘Joden en Christenen‘ in het kader van de jaarlijkse themadag van de Stichting dr. Edith Stein. Aanvang 17.00 uur. Plaats De Egthe in Echt. Op deze bijeenkomst wordt ook gesproken door pastoor Marcus Vankan van Heythuysen en door leerlingen van het Connectcollege in Echt, die met ons samen Auschwitz hebben bezocht tijdens een herdenkingsreis, waarin de moord op Edith Stein bijzonder aandacht kreeg. Toegang vrij.