Lijst van lezingen

Lezingen en andere activiteiten in de nabije toekomst.  

Op dinsdag 25 oktober om 19.00 uur lezing Herman van Rens in Spijkenisse. Plaats: Glazenterras Stadsbibliotheek De Boekenberg, Markt 40 Spijkenisse. Onderwerp: transporten van Joden naar Cosel. De lezing is onderdeel van een cultureel programma ter gelegenheid van de onthulling van het monument ‘Max’, dat herinnert aan de deportatie van het gezin Levie uit Spijkenisse. Toegang gratis. Opgeven deelname en informatie b.mediathor@upcmail.nl .

0-0-0

Van 14 tot 17 november jongerenreis naar Auschwitz en omgeving, georganiseerd door de Stichting Jongeren Ontmoeten Edith Stein Echt, en de Scholengemeenschap Connectcollege te Echt. Informatie bij  b.vergoossen@connectcollege.nl

 

0-0-0

 Op zondag 11 december om 14.00 uur Herinneringscentrum Westerbork symposium naar aanleiding van het verschijnen van het boek ‘Veertien kinderen’ van Fred Menko. Herman en Annelies van Rens zullen daar een lezing geven over de transporten naar Cosel, toegesneden op het lot van enkele leden van de familie Menko. Toegang gratis. Informatie bij christel@kampwesterbork.nl .